Почина бившият треньор на Ботев (Пд) Светослав Гърков

0
Ботев Пловдив
Снимка: сайт на Ботев Пловдив

Бившият старши треньор на Ботев (Пловдив) Светослав Гърков почина на 74-годишна възраст. С тъга в сърцето съобщаваме, че Светослав Гърков напусна този свят. Бившят треньор на Ботев почина на 74 години. Страхотен човек и професионалист, винаги настроен позитивно и готов да помогне на всеки, с каквото е необходимо, се казва в официалното съобщение на Ботев.

Ще остане в съзнанието на ботевистите с много положителни емоции, сред които и легендарната победа с 3:2 над  градския съперник Локомотив на „Колежа“. ПФК Ботев Пловдив изказва искрените си съболезнования към близките и роднините на Светослав Гърков. Почивай в мир, бат Светльо, казват още от Ботев.

Гърков води Ботев от юни 2006 година до октомври 2007-а. Освен това е бил помощник-треньор на мъжкия тим, както и треньор в школата в различни периоди.

Видяно 11 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.