Пловдивското Локо представи Косъма

0
Локомотив Пловдив
Снимка: Сайт на Локомотив (Пловдив)

Пловдивският Локомотив официално обяви привличането на Ивайло Димитров. Играчът, който е известен във футбола като Косъма, се превръща в първо ново попълнение на тима на Александър Тунчев, като идва от пернишкия Миньор.

„ПФК Локомотив Пловдив подписа договор с Ивайло Димитров. Нападателят е първото ново попълнение на „черно-белите“ за 2022 година. Ивайло Димитров е роден на 26 март 1989 година в София. Играл е за отборите на ЦСКА, Етър, Славия, Жетису (Казахстан), Арарат (Армения) и други. За последно се е състезавал за Миньор (Перник). 

Радвам се, че вече съм част от Локомотив Пловдив – клуб с богата история, традиция и многобройни привърженици. Вчера проведох първа тренировка с тима, всички ме приеха много добре. Познавам се от дълго време с Александър Тунчев и Георги Илиев – бяхме съотборници в ЦСКА през 2009 година. Тази сутрин преминах медицински тестове, а от днес започват и двуразовите занимания. Очакват ни няколко контроли и лагер в Сандански. Надявам се да направим една добра подготовка, за да сме напълно готови за подновяването на първенството. ПФК Локомотив желае успех на Ивайло Димитров с екипа на „черно-белите“, пишат на сайта на пловдивския клуб.

Видяно 36 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.