Питсбърг продължава с победите

0
нфл

Отборът на Питсбърг Стийлърс записа 4-ти пореден успех и победи гостуващия тим на Чикаго Беърс с 29:27 в последен мач от 9-ия кръг на Национаната футболна лига на САЩ по американски футбол.

Куотърбекът на домакините Бен Ротелсбъргър подаде за 205 ярда (21/30) и за два тъчдауна, като нито един негов пас не попадна в грешни ръце. Рънингбекът Наджи Харис изтича 62 ярда с топката в ръце и влезе един път в енд зоната на Чикаго. Пат Фрейермут бе най-ефикасната мишена за „Биг Бен“. Пат улови 5 от шестте опита за пас към него и отбеляза два тъчдауна.

Беърс също направиха силен мач и малко не им достигна да се поздравят с победата. Куотърбекът Джъстин Фийлдс подаде за 291 ярда (17/29) и за един тъчдаун, но и едно негово подаване бе пресечено от защитник на „стоманените“. Той бе повален и три пъти от щурмуващите дефанзивни играчи на домакините. Най-полезният уайд-рисийвър за „мечките“ бе Кол Кмет с 87 ярда, а Дарнел Мууни хвана пасове за 41 ярда, като един от тях бе и в противниковата енд зона.

Така Питсбърг вече е с актив от 5 победи и 3 загуби и се намиран а второ място в северната дивизия на AFC, а Чикаго има три успеха и шест поражения.

Видяно 8 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.