BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Пирин остана без старши треньор

0
Радослав Митревски
Снимка: lap.bg

Радослав Митревски повече няма да води представителния тим на Пирин (Благоевград). Решението е взето след среща между старши треньора и ръководството на клуба, проведена днес следобед. На нея Митревски е изразил желание да напусне поста, като посочва лични причини за своете решение. Двете страни се разделят по взаимно съгласие.

„ФК Пирин сърдечно благодари на Радослав Митревски за положените усилия в последната година, първо като помощник, а след това и като старши треньор на представителния отбор. Клубът пожела на Митревски много здраве и успехи в професионален план, а вратите в родния Пирин остават винаги широко отворени за него. Името на новия старши треньор ще бъде обявено в следващите дни. До обявяването на новия наставник тренировъчният процес ще бъде воден от техническия директор Светослав Дяков“, написаха от клуба.

Досега Пирин изигра една лятна контрола, в която загуби от ЦСКА 1948 на Любослав Пенев с 0:3.

Видяно 25 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.