Пирин и ЦСКА сред клубовете подкрепили кандидатурата на Димитър Бербатов

0
димитър бербатов мартин петров
Снимка: lap.bg

Най-големият български футболист от близкото минало Димитър Бербатов официално обяви кандидатурата си за предстоящите избори за президент на Българския футболен съюз. Бившият национал оповести новината в социалните мрежи, а имената на три отбора от Първа лига личат сред тези, които са обявили подкрепата си към някогашния нападател на Байер (Леверкузен), Тотнъм, Манчестър Юнайтед, Фулъм, Монако и ПАОК. Това са отборите на ЦСКА, Пирин (Благоевград) и Берое (Стара Загора).

Към тях се включват и Места (Хаджидимово), Беласица (Петрич), Победа 13, ФК Ком (Берковица) и ФК Локомотив (Каспичан).

„Приятели на българския футбол и съмишленици на идеята за #рЕволюция, назря моментът да обявим ОФИЦИАЛНО:

Димитър Бербатов е кандидат за поста „Президент на Българския Футболен Съюз“! Кандидатурата е издигната от отборите на ПФК ЦСКА (София), ПФК Берое (Стара Загора), ПФК Пирин (Благоевград), ФК Места (Хаджидимово), ОФК Беласица (Петрич), ФК Победа 13, ФК Ком (Берковица) и ФК Локомотив Каспичан!

Смятам да продължим кампанията си така, както се представях на терена и както смятам да ръководим БФС – честно, открито и в духа на феърплея. Само така може да се справим с наложените сенчести практики и да направим всичко възможно, за едно по-добро бъдеще на българския футбол – ЗАЕДНО!“, гласи съобщението в социалните мрежи на Димитър Бербатов.


Видяно 15 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.