Филаделфия се прости с мечтите за перфектен сезон

0
нфл

Отборът на Филаделфия Ийгълс допусна първо поражение през настоящия редовен сезон в Националната футболна лига на САЩ. Фили загуби от гостуващия тим на Вашингтон Комендърс с 21:32 и по този начин се прости с мераците си да направи перфектен сезон.

Куотърбекът на гостите Тейър Хейник нямаше вечер и подаде за 211 ярда (17/29), но нито един от пасовете му не доведе до тъчдаун, като едно от подаваният му бе пресечено. Той добави и 10 ярда по земя. Именно това бе скрития коз на гостите – рънингбекът Брайън Робинсън пробяга 86 ярда и отбеляза един тъчдаун, а Антонио Гибсън добави 44 ярда по земя и също влезе в енд-зоната на домакините.

Подавачът на Фили Джейлън Хъртс направи слаб мач, подавайки едва за 175 ярда (17/26) и за два тъчдауна, като едно негово подаване бе пресечено от защитник на Вашингтон. Хъртс все пак отбеляза един тъчдаун по земя, а рънингбекът Майлс Сандърс добави 54 ярда с топката в ръце. Домакините предадоха притежанието на противника цели три пъти, докато защитата на Филаделфия успя да измъкне само един фъмбъл от Вашингтон.

Филаделфия остава лидер в своята дивизия NFC изток с 8-1, докато Вашингтон са на последно място в същата дивизия с баланс от 5-5.

Видяно 16 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.