Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Петър Жеков попиля ЦСКА, треньора и феновете му

0
Петър Жеков
Снимка: lap.bg

Легендата на ЦСКА Петър Жеков даде мнение за загубата от Левски с 0:2. Според Вълшебния стрелец трябва да се даде време на Марко Илич, но след време български треньор да поеме тима.

Нямам думи. Нищо не видях от ЦСКА. Слабичко играха. Иван Турицов и друг път е бил колеблив. Не можаха да си подадат на 5-6 метра един пас. ЦСКА не владееше топката, но ако беше признат този гол, „сините“ нямаше да спечелят. Беше трагедия. Естествено, че липсват феновете от Сектор „Г“. Онези от Левски бяха напълнили всичко. Нашите правят грешка, че не идват на стадиона, каза Жеков.

Гриша Ганчев какво е виновен? Нали говоря с него и виждам как се ядосва. В ЦСКА чужд треньор не може да вирее. Трябва да е българин. Да му дадат време на Илич, но догодина да го махат, допълни Петър Жеков.

Видяно 8 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.