BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Петър Жеков: Гришата реди състава на Пардю

0
Петър Жеков
Снимка: lap.bg

Легенда на ЦСКА изригна срещу треньора. Неговите думи би трябвало да се вземат насериозно, тъй като е вкарал в пъти повече голове за „червените“ от всички настоящи играчи в тима взети заедно. Критиките са основателни и всеки армеец би трябвало да се замисли какво послания изпраща големият нападател.

ЦСКА изпраща пореден провален сезон, в който не само, че не успя да прекъсне шампионската хегемония на Лудогорец, но и изгуби финала за Купата на България от вечния враг. Това отприщи вълна от недоволство в червената общност.

„Левски излизат на финала с 3-5-2, а ние с трима в средата. Как да стане тази работа? Пардю не можа да усети, че трябва да сложи още двама човека – ние изгубихме средата, изгубихме всичко. Нямаме удар във вратата. Къде ги намират тези треньори“, възмущава се Жеката.

Според него Алън Пардю, който е гонен пет пъти от Англия, не знае как да нареди състава.

„Гонен е пет пъти от Англия. Вземат го някъде и след 10 мача го махат. За чий ни е? За късветник? Какво ще ни съветва? Той не познава българите. Отделно там ни мислят за цигани и чергари, не ни броят за хора. Много се ядосах на тази загуба“, допълни Жеков, който е вкарал 253 гола в елита.

Той се зарече, че ако Пардю бъде утвърден на треньорския пост и за следващия сезон няма да отиде никога на мач. Освен това каза, че Гриша Ганчев реди състава на британеца.

„Ще откажат хората да ходят на стадиона. Ето, Стамен Белчев напуска Арда – да вземат него! Той два пъти се представи добре, те го махнаха, а той би Лудогорец, влезе в Лига Европа. Пардю е гола вода, той е забравил треньорството – помни онова време, когато аз още играех“, категоричен е Жеката.

„Добре, че Гришата му нареди състава за втория мач със Славия. Щом не пуска Георги Йомов в първия си мач (б.р. – с Левски 0:0), а после титуляр – кой мислите му е дал състава? Бил съм вътре и знам – Гришата му е казал тия, тия, тия и край. Има двама българи и няма да пуска Йомов. Той не може да ги нареди – те не знаеха как да отправят удар, само я подаваха към вратаря. Не искам да се меся. Иначе за два месеца ще ги направя тип-топ. По един час на ден – ще им скъсвам трътките, както на Любо, Емо и Ицо. Палил съм осветлението в 20 часа, за да тренират допълнително. Познавам занаята – и на Пената съм правил разбори, смени и т.н.“, припомни Петър Жеков.


Видяно 18 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.