Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Петър Жеков: ЦСКА няма класа и не може да стане шампион

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Легендата на ЦСКА Петър Жеков и голмайстор номер едно в историята на клуба прогнозира, че „червените“ нямат шанс да свалят Лудогорец от върха. Жеката призна също, че е получил предложение да започне работа в ЦСКА 1948, но го е отклонил.


По телевизията чух обидите към Стойчо Младенов, към Любослав Пенев не съм. Но, вижте, цял живот е в ЦСКА, а изведнъж напуска. Те и мен викаха, дори преди него. Ради Здравков ми се обажда десет пъти, счупи ми телефона. И аз му казах: Ради, не мога да дойда. Как ще дойда, като ще ме бият и ще ми счупят и колата. Дошъл съм на „Армията“ и съм си тук. Това е измислен отбор за мен. Гледаха да разделят ЦСКА, и хоп 1948. А това е нашата година, каза с горчивина Вълшебния стрелец.

Ради искаше да отида там, но не мога. Дойдох от „Берое“ на „Армията“ и не мога да я напусна. Никой не ме е гонил. Стойчо и него не са гонили. Колко пъти ставаше треньор и се връщаше. Кой го е изгонил, никой. Той се уплаши, че ще има дерби и напусна. Неговите номера нямат край, допълни Жеката.

Тази победа е абсолютно специална. Защото трябваше да бием тези „съименици“, които бяха първи и остават начело. Честно казано, те също не играят лошо. Имат добри момчета и се представят добре. ЦСКА бяха гроги през първото полувреме, но през второто живнаха. Трябва обаче да влизат в мача силно. Сега чакаха да им вкарат и обърнаха в последния момент, хвърлиха се всички с яко тичане, борба и натиснаха. Показаха и по-голямо желание. ЦСКА обаче не може да стане шампион с тези играчи. Липсва класа, завърши 77-годишният Петър Жеков.


Видяно 10 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.