Петър Хубчев тренира Берое без договор

0
Петър Хубчев
Снимка: lap.bg

Петър Хубчев води днешното занимание на Берое в Турция, но все още няма подписан договор с клуба. Това призна самият той. „Не се обиждайте, но на този етап нямам какво да ви кажа. Нямам подписан договор с Берое. Зная за какво искате да говорим“, каза Хубчев пред медиите. Той допълни, че ще отговори на въпроси за Берое и Левски, когато се обвърже със старозагорския клуб. 

Въпреки че няма официално подписан контракт, днес Хубчев изпоти здраво „зелените“. Първо той прибегна до интензивни упражнения с топка, а след това подложи играчите на сериозно 50-минутно бягане.

Единственият, който се прибра по-рано в автобуса, бе Джонатан Перейра, но травмата му не е сериозна и най-вероятно ще е на линия за утрешната контрола с украинския Днипро, пишат колегите от Sportal.bg.

Видяно 27 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.