Перлата на Черно море се контузи нелепо

0
Зе Гомеш
Снимка: chernomorepfc.bg

Черно море изгуби за първите си два от новото първенство своя водач на атаката. Португалската перла Зе Гомеш се е контузил нелепо след тренировка на „Тича“.

След като заниманието привършило, Зе Гомеш си събул обувките и започнал да показва бос уменията си с топката пред съотборника си и сънародник Родриго Енрике, който, обаче е бил с обувки.

В един момент, двамата се увлекли в играта и Родриго, без да иска, неволно настъпил с бутоните едния крак на Зе Гомеш и му причинил дълбоки на рани на два пръста, научи Nostrabet.

Раните са обработени и зашити веднага от лекаря, но шевовете ще останат на крака на нападателя 10 дни. Това означава, че Зе Гомеш ще пропусне не само първото гостуване на Царско село на 23 юли, с което се открива сезона в елита, а и домакинството срещу Ботев Пловдив от втория кръг. Португалецът ще е под въпрос и за третия мач срещу Берое в Стара Загора.

Зе Гомеш нямаше алтернатива на върха на атаката, след като Исмаил Иса напусна, а талантливият Денислав Ангелов премина под наем в ЦСКА 1948.

Преди два дни на „Тича“ дойде нов нападател – гвинеецът с френски паспорт Фоде Гираси. На този етап, обаче не е ясно в каква форма се намира той и дали ще бъде използван още срещу Царско село, след като не е играл в нито една контрола и тепърва ще се интегрира към варненския тим.


Видяно 24 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.