BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Перес: Мбапе е забравен, това е партито на Реал

0
Флорентино Перес
Снимка: Twitter

Президентът на Реал (Мадрид) Флорентино Перес отговори на Килиан Мбапе, който в последния момент отказа да премине при „кралете“. Перес използва триумфа в Шампионска лига, сякаш, за да покаже на нападателя на Пари Сен Жермен какво е изпуснал.

„Днес Мбапе не съществува. Реал (Мадрид) съществува, това е парти на Реал (Мадрид) и играчите на клуба, които са шампиони на Европа“, заяви щастливият Перес.

„Реал ще продължи да работи, за да има най-добрите играчи, но Мбапе вече е забравен, нищо не се случи. Реал имаше перфектен сезон и темата за Мбапе е минало“, допълни Перес.

„Всички работихме през миналия сезон, за да стигнем до ситуация като тази, което е много обнадеждаващо. Имахме добър сезон като цяло, имахме и късмет, играхме с всички трудни отбори и ги отстранихме един след друг. Това е заслужена победа в Шампионска лига, заслуга на играчите, треньора и феновете“, каза още Флорентино Перес.

Видяно 27 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.