Пенев има респект от Левски

0
Любослав Пенев
Снимка: lap.bg

Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев засипа с комплименти Левски и колегата си Станимир Стоилов преди утрешния мач между двата отбора. „Играем с много сериозен отбор, с носителя на Купата. Левски е в подем, де факто откакто Мъри пое отбора. Важното е сме здрави – футболистите, всички. Много добре са подготвени и много мотивирани“, заяви Пенев.

„Има време до края на август за нови футболисти, сигурен съм, че ще дойдат нови хора. Аз съм взискателен треньор, искам да имаме по двама на пост, за да има конкуренция. Който се отпусне, отпада от състава. От номер 1 до номер 11 трябва да намерят място в групата и титулярния състав. За всеки мач се определя според работата, свършена през седмицата и конкретния съперник“, допълни Пенев.

„Нашият тим има потенциал, изисквам този потенциал непрекъснато да се показва и това става през седмица. Винаги може и по-добре, винаги трябва да надграждаме. Много е добре, че в подготовката нямаме загуба, но трябва да продължим напред, това е една база, ежедневно говоря с момчетата. Думите на Козмин Моци от Лудогорец за титлата ли? Оценявам това, което казва и се радвам, че мисли по този начин. Явно преценява, че нашият отбор започва да функционира добре и ще се представи добре“, каза още Любослав Пенев.


Видяно 16 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.