Пената: Честитих на Боби чрез шофьора Жоро

0
Димитър Пенев
Снимка: lap.bg

Димитър Пенев отново изпъкна с крилата фраза. Повод за думите на Стратега беше случилото се на Конгреса на БФС, на който Борислав Михайлов бе преизбран за президент на БФС. Неговият опонент Димитър Бербатов обаче обяви, че ще обжалва решението на форума в съда.

„Честитих победата на Боби Михайлов чрез шофьора Жоро. След победа трябва да се честити. Това е нормално. Театърът е свършил, но футболът трябва да продължи. Боби трябва да промени някои грешки, които ги имаше. Нямах покана за конгреса и трябва да питате кой е забравил да ме покани“, каза Пенев.

„Нямам пристрастия нито към Михайлов, нито към Бербатов. И с двамата съм работил. В един бранш сме. Не взех отношение, но си имам мое мнение. Все пак трябва да има промени в българския футбол. Преди години фигурирахме много, но в последните години има леко футболно буксуване“, допълни най-добрият треньор на XX век.

„Не мога да ви кажа защо Бербатов не успя. Той показа спортна смелост. Има материала, но няма опита. Доскоро той бе активен футболист. Може би трябваше да му се даде малко аванс. В движение бързо се дават оценки. Познавам и Стилиян Петров, и Мартин Петров. Те са били при мен. Добри футболисти бяха. Съвети не трябва да се искат. След като кандидатстваш за такива постове, трябва да имаш сигурност в себе си“, заяви още Димитър Пенев.

Видяно 29 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.