Пауло Дибала все по-близо до оставане в Ювентус

0
ювентус пауло дибала

Нападателят на Ювентус Пауло Дибала се очаква да подпише новия си договор с клуба другата седмица. Натоящия му контракт изтичка в края на този сезон и въпросителните около бъдещето му бяха доста. Тутоспорт обаче съобщава, че аржентинецът е много близо до това да преподпише, въпреки разногласията, които е имало около бонусите в договора.

По-рано през седмицата самият футболист разкри пред Скай Италия, че се водят подобни разговори: „Мисля, че тази седмица ще се срещнем отново. Директорите сега са други и всичко започва отначало. Надяваме се да стигнем до споразумение и скоро да имаме добри новини.“ Предположенията са, че Дибала ще взема по 11 млн.евро на сезон. Така той боже да се превърне в най-скъпоплатеният играч на „бианконерите“. Към момента лидер в тази класация е Матайс де Лихт.

Дотук през сезона 27-годишният аржентинец има 2 гола и 1 асистенция в 3 мача във всички турнири за Ювентус. След напускането на Кристиано Роналдо в посока Манчестър Юнайтед, въпру плещите на Дибала ще падне по-голяма отговорност, но ще получи и по-голяма поле за изява.

Видяно 6 пъти
Алберт Димитров
Алберт ДимитровАлберт Димитров, на 25 години, студент e пo Публицистика и комуникации във Виена. Стажувал е в регионални и национални онлайн медии с ресор спорт.
Коментирай

Няма коментари.