Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Патрик Махоумс поведе Канзас Сити към втора поредна победа

0
Нфл

Отборът на Канзас Сити Чийфс надви гостуващия тим на Лос Анджелис Чарджърс в първи мачо т втория кръг на сеозна в Националната футболна лига по американски футбол с 27:24.

Триумфът за домакините дойде след перфектна игра от страна на куотърбека Патрик Махоумс. Американецът подаде за 235 ярда (24/35) и за два тъчдауна, като нито едно негово подаване не попадна в грешни ръце. Много силно включване за Кнзас направи рънингбекът Клай Едуардс, който пробяга 74 ярда с топката в ръце. Той добави още 44 ярда чрез пасове, а най-честата мишена на Махоумс бе тайт-ендът Травис Келси, който улови топакта 5 от 7 пъти и улови пасове за 51 ярда.

Куотърбекът на гостите Джъстин Хърбърт също изигра прекрасен мач. Младокът подаде за 334 ярда (33/48) и за три тъчдауна, но един негов пас бе пресечен от корнърбека на Канзас Джейлън Уотсън, който отбеляза тъчдаун за 99 ярда. Защитата на ЛА успя да събори Махоумс на земята един път, докато Хърбърт бе повален на два пъти.

Така Канзас вече е с актив от 2 победи и 0 поражения, докато Лос Анджелис Чарджърс допусна първо поражение и вече е с равен актив 1-1.


Видяно 10 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.