Паредес: Радвам се, че споделям съблекалня с Меси и Неймар

0
Паредес
Twitter

Леонардо Паредес е една от най-важните фигури в аржентинския национален отбор в Копа Америка. Полузащитникът на ПСЖ даде интервю за Diario Olé, в което говори откровено за това какво означава да играеш редом със световни звезди като Лео Меси и Неймар.

„Когато трябваше да изиграем няколко мача с Родриго Де Паул, си втълпихме, че не е задължение да търсим Лео, за да го намерим, когато може да се възползва. Мисля, че макар присъствието му да ни кара да му подаваме, това невинаги е най-добрият вариант. В този смисъл трябва да сме и интелигентни“, обяснява Паредес. „Трябва да вземаме решения, независимо дали са добри, или не. Ние мислим, че правим най-доброто. След това, ако се получи добро развитие на атаката, това е по-добре за отбора, това е друго нещо. Но ние се опитваме да се отървем от тази „отговорност“, да подаваме винаги на Меси и да го намираме, когато се открие“, допълва Паредес.

Относно отношението към Меси и Неймар Паредес казва, че „започваш да мислиш за това какви ще бъдат те, как ще те приемат или как ще се отнасят с теб.“

„Имах късмет, че и двамата се отнасяха към мен по най-добрия начин. Те ме накараха да се чувствам много удобно, имам много добри отношения и с двамата. Наистина се радвам, че мога да играя, да споделям с тях съблекалнята и други неща“, казва Паредес. И заключаа: „Най-изненадващото за Лео е, че понякога той излиза от места, където си мислим, че трябва да започнем да бягаме назад. Понякога казваме: „Той е загубил позиция, той е загубил…“, а той не я загубил. Невероятно е.“

Превод: Nostrabet


Видяно 44 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.