Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Пардю: Принудиха ме да поема ЦСКА

0
Алън Пардю

Алън Пардю призна, че не е трябвало да поема ЦСКА, но бил принуден да го направи. Като треньор на „червените“, той записа само една победа, три равенства и три загуби, като най-тежко бе поражението от Левски с 0:1 във финалния двубой за Купата на България.

Когато станах технически директор на ЦСКА, имах още две-три оферти, но тогава разсъждавах дали трябва да ръководя отвътре или отвън. В един момент бях принуден да поема отбора в много лош период. Треньорът беше освободен, следваха тежки мачове и имаше много контузени, каза Пардю.

Не биваше да се заемам, казах го дори тогава. Стана ми обаче мъчно за играчите и ръководството, и се съгласих да помогна. И дори за краткото време, през което бях начело на ЦСКА, усетих, че доброто чувство и ентусиазмът се завърнаха в тима, допълни Алън Пардю, който след като напусна „Армията“, бе назначен за наставник на Арис (Солун).

Видяно 8 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.