Пълна мобилизация в ПАОК за реванша с Левски

0
ПАОК-Левски
Снимка: Lap.bg

Загубата на ПАОК в първия двубой срещу Левски в Лигата на конференциите с 0:2 постави много сериозно изпитание пред гръцкия гранд. Ако отборът отпадне, то сезонът ще се счита почти за провален още преди да е започнал.

Точно затова директорът на тима от Солун Жозе Бото дръпна мотивираща реч на тренировката на тима и забрани на играчи и треньори дори да си помислят за отпадане. Реваншът между „сините“ и ПАОК е на 28 юли в Солун.

„Всички играчи имате пълното доверие и подкрепа от страна на треньора Разван Луческу и от мен. Вие сте част от ПАОК и заслужавате това. Нашето доверие и вяра обаче няма да означават нищо, ако самите вие не си вярвате“, каза Бото пред играчите.

„Налагам пълна забрана през главата на когото и да е от играчите, треньорите и медицинския щаб да минават мисли за отпадане от Левски. Не искам да има и следа от негативизъм. Изисквам позитивно настроение, усилена работа и вяра в способностите. Тогава всичко ще бъде наред“, допълни директорът.

ПАОК има сериозни проблеми след загубата на „Герена“. Заговори се, че бъдещето на Луческо е заложено на карта, както и това на Бото. Освен това звездата Ясмин Куртич е поискал да напусне отбора. 

Видяно 12 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.