Palms Bet предвижда победа на ЦСКА срещу Македония ГП

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

В четвъртък вечер ще се изиграят част от първите мачове от сблъсъците от втория предварителен кръг за влизане в групите на Лигата на конференциите. От 18:30 ч. (българско време) българският ЦСКА гостува на Македония Гьорче Петров, а срещата ще се проведе в Скопие. Букмейкърът palms bet дава предимство на „армейците“. Коефициентът за победа на „червените“ е 1.79, докато този за домакините е 4.10. Равенството пък е оценено на 3.25.

Играчите на Мухарем Байрами започват участието си в Европа, след като финишираха на 4-то място в първенството си за изминалия сезон. Северномакедонците са играли два пъти срещу български отбори (Локомотив София през 2006-та и Черно море през 2007), като и в двата случая отпадат.

Възпитаниците на Саша Илич също стартират европохода си от втори кръг, тъй като финишираха трети в родното първенство. През последните два сезона столичани стигнаха до групите на Лига Европа и Лигата на конференциите, но не успяха да се класират в елиминационната фаза.

Видяно 14 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.