Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Palms bet налива 20 милиона лева в Левски за 2 години

0
Хосе Кордоба Левски
Снимка: Levski.bg

Генералният спонсор на Левски – Palms Bet, възнамерява да направи солидни инвестиции в отбора. Това ще се случи в рамките на следващите две години, по думи на шефа на букмейкърската компания Мило Борисов.

Силният човек в сайта за онлайн залози сподели бъдещите планове на това сътрудничество.

„Решението да помогнем Левски беше непринудено. Имахме среща с Наско Сираков и Тити Папазов. Нещата стояха доста мрачно, несигурно. Коментирахме, че можем освен финансово, да помогнем на клуба и с управленческа работа, така че да започне да се управлява като печеливш бизнес“, започна Борисов.

„След като коментирахме нещата с господин Сираков, се срещнахме и със Станимир Стоилов, който се съгласи да участва. Нямаше никакъв натиск. Първо искам да кажа няколко думи за Palms Bet. Това е марка, а не компания. Компанията, която сключи договор с Левски е Телематик Интерактив АД. Подпомагането на спорта не е само да помагаме на Левски, ние сме генерален спонсор и на федерацията по художествена гимнастика. Има и други примери“, поясни той.

„Бюджетирали сме този разход. Доволни сме, че можем да помогнем на един от най-емблематичните клубове в България. В момента екипът, който подкрепя клуба е добър. Управителния съвет и Мъри Стоилов имат голям принос. Скоро ще има успехи и на международната сцена.“

„Имаме няколко договора с Левски. От септември миналата година сме инвестирали над 3 милиона лева, като са бюджетирани още 2 милиона през тази година. Договорите ни са дългосрочни – до 2024. Поели сме ангажимент за над 20 милиона лева. Тази информация не е конфиденциална“, завърши Мило Борисов.

Видяно 47 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.