Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Депозит в Palms bet през сметка при оператора А1

0
palms bet депозит с A1
Депозит в сайта на Palmsbet през сметка при мобилния оператор A1.

За да имате възможност да поставяте залози с реални пари в даден букмейкърски сайт или онлайн казино, ще трябва да сте извършили успешен депозит. Модерните сайтове за залози като Palmsbet предлагат разнообразни начини това да се случи. Те включват банкови преводи, електронни портфейли и други интересни опции като депозит през касите на EasyPay или Cashterminal устройства. Наред с всички тези опции, Палмс бет обяви и нова възможност за депозит пред своите потребители. Става дума за извършване на депозити през А1 сметка, за което ще ви разкажем подробно в следващите редове. Имайте предвид, че депозит чрез СМС и телефонна сметка ще става все по-популярна услуга, която е възможно да бъде предлагана и в друг тип платформи. Важно е обаче да уточним, че към момента тегления посредством SMS депозит не са разрешени.

Към сайта на Palmsbet


Как да направим депозит в Palms bet през А1?

За да депозирате в сайта на букмейкъра Палмс бет през мобилния оператор A1, ще трябва да сте клиент и на двете страни. Ще бъде нужно да имате регистрация в Палмс бет, както и да сте абонат на А1. Ако това е така, остава да изпълните няколко лесни стъпки, за да финализирате своя депозит. Ето и кои са те:

A1 депозит в Palms Bet
  1. Влезте в сметката си в Palms Bet и изберете начин за депозит с A1
  2. Посочете сума на депозит измежду 10, 20 или 30 лв.
  3. Изберете бутон “Продължи”, за да потвърдите и да получите СМС с код за финализиране на депозита
  4. Кодът за верификация на депозита е валиден 5 минути и след получаването му трябва да се попълни в съответното поле
  5. Изберете отново бутон “Продължи”, след което ще разполагате с избраната сума по своята сметка

Много е важно да отчетем, че стъпките са валидни само ако сте попълнили телефонния си номер по вашата Palms Bet сметка и той е към оператора А1. Ако не сте клиент на този мобилен оператор, няма да може да извършите депозит.

След като завършите успешно своя депозит, сумата му ще се начисли към месечната ви такса при мобилния оператор А1. Това прави подобен депозит доста удобен начин да захраните своята сметка, като същевременно не е нужно да платите веднага.


Мога ли да депозирам през мобилното си устройство?

Депозит в Палмс бет чрез A1 сметка може да се изпълни и през мобилната версия на сайта. За целта просто трябва да следвате стъпките от по-горе и да потвърдите желания депозит чрез кода за верифициране, който ще получите по SMS. След това остава единствено да се насладите на предложенията в сайта на компанията.


Често задавани въпроси

Колко е минималният депозит в Palms bet чрез оператора А1?

Най-малко може да депозирате 10 лв. Сумите тук са строго определени, като варират между 10, 20 и 30 лева.

Как да направя депозит в Палмс бет през А1?

Нужно е да имате клиентски сметки и на двете места, за да извършите успешен депозит.

Колко време отнема депозита през А1?

Транзакцията ще бъде завършена веднага след като попълните код за верификация на депозита, получен чрез съобщение на вашето мобилно устройство.

Как става заплащането на депозита в Palms bet през А1?

Сумата се начислява към месечната ви сметка при мобилния оператор, което ще рече, че дори не е нужно да я заплащате веднага.

Видяно 402 пъти

Автор

Кристиян Кюлюнков
Кристиян Кюлюнков
Сертифициран Експерт
Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.
Коментирай

Няма коментари.