Palms Bet дава равни шансове на Сърбия и Швейцария

0
Сърбия
Twitter

Националните отбори на Сърбия и Швейцария се изправят един срещу друг в последен мач от Група „G“ на Световното първенство по футбол. Срещата ще се проведе в петък от 21:00 ч. българско време на ст. „974“ в Доха.

Букмейкърът Palms Bet дава равни и високи ставки за двата отбора. Коефициентът за победа на символичните домакини е 2.60, докато този за швейцарците е 2.70. Равенството пък е оценено на 3.40. Сайтът палмсбет предлага високи коефициенти и достъп до спортни събития от България и целия свят 24 часа в денонощието.

Играчите на Драган Стойкович влизат в мача от последното 4-то място само с точка в актива си. Балканците загубиха от Бразилия (2:0) и направиха равен с Камерун (3:3). Сърбите се нуждаят от задължителна и изразителна победа, за да запазят шансове за второто място.

Възпитаниците на Мурат Якин са втори в подреждането с актив от три точки. „Нати“ загубиха от Бразилия с 1:0 и победиха Камерун със същия резултат. Швейцария се нуждае от задължителна победа, за да си гарантира място на осминафиналите.

Видяно 18 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.