Palms Bet дава предимство на Лейкърс срещу Пейсърс

0
лос анджелис лейкърс нба

Отборите на Лос Анджелис Лейкърс и Индиана Пейсърс се изправят един среу друг в ранните часове на вторник в мач от редовния сезон на НБА. Двубоят ще се проведе в „Крипто Сентър“ в ЛА.

Букмейкърът Palms Bet дава очаквано предимство на домакините. Коефициентът за победа на „езерняците“ е 1.68, докато този за гостите е 2.19. Специалният palmsbet бонус увеличава драстично шансовете ви за печалба.

Възпитаниците на Дарвин Хам влизат в мача от 13-то място на зпад с баланс от 7-11. „Златно-лилавите“ имат две победи и една загуба срещу отбори от източната конференция, а като домакини са спечелили 5 от 10 срещи. Лейкърс имат 5 победи в последните си 10 двубоя и ще търсят трета поредна победа.

Играчите на Рик Карлайл са 4-ти на изток с баланс от 11-8. „Пешеходците“ имат две победи от шест мача с отбори от запада, а като гости имат 4 победи от 8 срещи. Пейсърс спечелиха 7 от последните си 10 двубоя, като претърпяха поражение в последния си мач.

Видяно 17 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.