Страхотни печалби с новата оферта Palms Bet бързи залози x10

0 коментара
palms bet бързи залози
Палмс Бет бързи залози х10.

Онлайн букмейкърите често биват доста иновативни в предложенията си и замислят нови и нови услуги за игра. Подобна е ситуацията и при букмейкъра Палмс бет, който създаде новата бонус игра в сайта си, наречена Бързи залози. С тях почитателите на спортните залози ще могат да участват в прогнозирането на три срещи и да спечелят в пъти своя залог.

Вход в Palms Bet


Същност на Palms Bet бързи залози

Офертата е тип игра, която може да бъде намерена в главното меню на сайта. Идеята на букмейкъра е да предложи три футболни срещи, за които потребителите могат да дадат прогноза за крайния изход в редовното време. Всеки един участник може да избере дали ще видим победа за домакина, госта или пък срещата ще приключи с равен резултат. След това, има поле за залог, в което клиентът въвежда сумата на своя залог.

Системата няма да изчислява отделните коефициенти на трите мача, а директно ще умножи вашият залог по х10, ако познаете правилно и трите изхода. Това е идеята зад тази оферта. Например, ако заложите 20 лева на трите мача и ги познаете, ще получите 20 х 10 или общо 200 лева изплащане на залога. Печалбата се превежда по сметката ви без ограничения.


Правила и условия на промоцията

Бързите залози на Палмс бет са доста ясни и лесни за усвояване. Все пак, за тях има конкретни правила и изисквания, с които трябва да се съобразите. Ето какви биват те:

  • Прогнозите се правят от страницата на промоцията, като само успешно познати 3 срещи носят печалба от 10 пъти поставения залог
  • Важат резултатите в края на редовното време на мачовете
  • Палмс бет избира срещите, които участват в бързите залози
  • Не може да отмените поставен залог в рамките на тази оферта
  • Може да поставяте своите прогнози най-късно до стартирането на първата от посочените 3 мача

За пореден път Палмс бет е достатъчно иновативен и предлага на потребители си интригуващи опции за игра. Разбира се, не винаги комбинацията от коефициентите ще бъде по-малка от 10, така че понякога ще си заслужава да направите стандартен залог на избраните събития. В други случаи обаче, множителят х10, който Palmsbet дава, е с доста по-добра възвръщаемост за вашия залог.

Видяно 12 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.