Palms bet стартира с предизвикателство за гарантирани 50 000 лв.

0 коментара
palms bet предизвикателство бонус игра
Бонус игра "Palms Bet предизвикателство".

Феновете на спортните залози обичат да получават ексклузивни оферти, с които да се задържат в даден букмейкърски сайт по-дълго време. От своя страна, букмейкърът Palmsbet обича да предоставя такива промоции. Компанията представи последната си игра тип – надпревара, наречена Palms Bet Предизвикателство. Гарантираният награден фонд при него е цели 50 000 лева, а в следващите редове ще ви го опишем с подробности.

Към Palms Bet залози


Какво представлява предизвикателството на Палмсбет?

Новото предизвикателство е активно за всички клиенти на букмейкъра, като имате предвид, че стартът ще бъде даден в полунощ над 26.10.2020 г. Тогава стартира играта и тя ще продължи една седмица – до 01.11.2020 г. Целта при нея, за да се включите в спора за наградите, е да правите залози. По този начин може да получите дял от общия награден фонд, който е гарантиран от оператора и достига 50 000 лв.

За да бъдете част от този бонус на Palms bet, ще трябва да извършвате залози на спортни събития, които да са квалифициращи. Такива са залозите в спортната секция, които са на стойност поне 10 български лева с минимален коефициент 1.50, както и всички останали залози в другите секции, които обаче отново трябва да са от поне 10 лв. Нужно е да правите залози всеки ден, без да прекъсвате серията си. По този начин ще се включите в играта. Все пак, дори да пропуснете да направите квалифициращ залог, имате на разположение т.нар. Palms bet жокери.

Въпросните жокери заместват квалифициращите залози и запазват участието ви в предизвикателството. Имайте предвид обаче, че броят на жокерите зависи от периода, в който се включите в надпреварата. Ето и какъв точно е броят им:

 • 26.10 – 6 жокера
 • 27.10 – 5 жокера
 • 28.10 – 4 жокера
 • 29.10 – 3 жокера
 • 30.10 – 2 жокера
 • 31.10 – 1 жокер
 • 01.11 – 0 жокера

Ако в даден ден от играта не успеете да извършите залога, с който да се задържите в надпреварата, жокерът автоматично ще се активира. По този начин ще запазите шансове да вземете дял от наградния фонд. Той ще се разпредели поравно между всички участници в играта. Това означава, че сумите за всеки играч ще зависят от броя на участниците.


Какви са правилата и условията на офертата?

След като вече сте наясно с правилата за включването ви в рамките на бонуса, нека видим и какви са изискванията към него. Palms Bet предизвикателство за 50 000 лв. се провежда според посочените правила:

 • Всеки клиент, който иска да се включи в предизвикателството, трябва да изпълни дневното изискване за класиране в него.
 • Наградният фонд ще бъде разпределен поравно между класиралите се играчи и ще се преведе по сметките им в рамките на 24 часа след края на играта.
 • При краен бонус по-малък от 30 лв. за играч, всички класирали се играчи ще получат по 30 лв.
 • След като получат бонус сумата, играчите трябва да я превъртят 5 пъти в рамките на 30 дни.
 • Само залози с реални пари важат по отношение на залозите, които се класират за играта.
 • Всеки клиент има до 6 жокера, които може да използва, при включването си в предизвикателството.
 • Всеки участник в предизвикателството от Палмс Бет има конкретно ниво.
 • Организаторът си запазва правото да промени или отмени тази оферта по всяко време или да изключи даден играч при установяване нарушение на правилата.

Участието в предизвикателството на Palms Bet с гарантирани 50 000 лева не е никак сложна задача. Нужно е да направите залози в седем поредни дни, които да са поне 10 лева и с коеф. минимум 1.50. Хубавото е, че може да печелите и от самите залози, които поставяте, а освен това, при успешно изпълнено предизвикателство, да се поздравите с бонус сума. Това е една доста приемлива игра с леки условия, която определено си заслужава да бъде опитана.

Видяно 6 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.