Палмите вещаят ударна победа на Аржентина

0
лаутаро мартинес аржентина

Аржентина започва участието си на Световното първенство в Катар с двубой срещу Саудитска Арабия, Срещата от Група „С“ ще се проведе във вторник от 12:00 часа на обяд българско време на ст. „Лусаил Иконик“ в Лусаил.

Букмейкърът Palms Bet дава преимущество на символичните домакини от Южна Америка. Коефициентът за победа на „гаучосите“ е 1.19, докато този за гостие е 17.00. Равенството пък е оценено на 7.00. Ако все още нямате регистрация в палмс бет, то това може да сторите чрез нашето специално ревю.

Играчите на Лионел Скалони са сред фаворитите за достигане на финала, но пътят дотам започва с изразителна победа срещу Саудитска Арабия. Аржентина ще играе на 13-то поредно и общо 18-то Световно първенство, след като завършиха на второ място в квалификациите в зона Южна Америка. Аржентинците са непобедени в 36 поредни двубоя, а през лятото победиха европейския шампион Италия във „Финалисима“ с 3:0.

Възпитаниците на Ерв Ренар ще участват на второ проедно и общо 6-то Световно първенство. „Зелените мъже“ се класираха директно за Катар, след като спечелиха квалификационна група с отборите на Япония и Австралия. Арабската държава има само една победа в последните си пет приятелски срещи, а двете нации ще се изпрвят една срещу друга за трети път – една победа за Аржентина и един равен.

Видяно 37 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.