Палмите дават предимство на Португалия срещу Южна Корея

0
Кристиано Роналдо
Снимка: Twitter

Националните отбори на Южна Корея и Португалия се изправят един срещу друг в последен мач от Група „Н“ на Световното първенство по футбол. Срещата ще се проведе в петък от 17:00 ч. българско време на ст. „Едукейшън Сити“ в Ал Райан.

Букмейкърът palmsbet дава високи коефициенти и за трите възможни изхода. Ставката за победа на симовличните гости е 1.84, докато тази за азиатците е 4.05. Равенството пък е оценено на 4.07.

Играчите на Пауло Бенто влизат в мача от трето място във временното класиране с актив от 1 точка. „Тигрите на Азия“ завършиха 0:0 с Уругвай и загубих от Гана с 2:3. Корейците се нуждаят от задължителна и изразителна победа, за да имат шансове за втората позиция.

Възпитаниците на Фернандо Сантош се намират на първо място с актив от 6 точки след първите два кръга. „Мореплавателите“ победиха Уругвай с 2:0 и Гана с 3:2. Португалците се нуждаят от точка, за да се бетонират на първото място.

Видяно 24 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.