Палмите дават еднакви коефициенти за Кингс – Сънс

0
девин букър нба

Отборите на Сакраменти Кингс и Финикс Сънс се изправят един срещу друг в мач от редовния сезон на НБА. Срещата от тихоокеанската дивизия в западната конференция ще се проведе в ранните часове на вторник българско време в „Голдън Уън Сентър“.

Букмейкърът Palms Bet дава еднакви ставки за двата отбора. Коефициентът за победа на домакините е 1.91, докато тази за „слънцата“ е 1.90. Специалният бонус код за palms bet увеличава драстично шансовете ви за печалба.

Играчите на Майк Браун влизат в мача от трето място в тихоокеанската дивизия с актив от 10-8. „Кралете“ спечелиха две от пет срещи с отбори от своята дивизия, а като домакини имат 6 успеха от 9 двубоя. Кингс взеха 7 от последните си 10 срещи, но се намират в серия от две последователни загуби.

Възпитаниците на Монти Уилямс са лидери в западната конференция с актив от 13-6. Гостите имат 4 победи срещу тимове от своята дивизия, а далеч от дома са спечелили 2 от 7 мача. Финикс взеха 6 от последните си 10 двубоя и се намират в серия от 4 поредни триумфа.

Видяно 12 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.