BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Пак настана време за „синя“ пропаганда

3
Левски
Снимка: lap.bg

Действията по купуването на билети в сектора на противниковия отбор са изключително грозни. Явно някои индивиди са убедени, че всичко им е позволено и могат да отнемат възможността на противника да се наслади на футболен празник за сметка на себе си. Трудно е да разберем все пак как очакват да влязат на трибуна, пълна с вражески настроени привърженици, но това ще се мисли в движение явно.

Вече много медии започнаха да ни прокрадват мнението как едва ли не Сектор „А“ е разпродаден на фенове на Левски. Видите ли – ако сте „червен“, не си взимайте билет, защото може нещо да се случи. Още повече, че говорим за сектор, в който хората водят децата си.

А това е изключително грозно, защото реалността е съвсем друга. Колкото и да се тупат в гърдите левскарите как са изкупили половината трибуна, то официално са продадени от eventim в интернет едва 2000 талона. Капацитетът пък е над 8000.

Около 1000 пък са продадени в първия ден на касите на „Българска армия“, където е малко вероятно да са „пробили“ от съперниковия лагер. Трудно е за вярване, че от ЦСКА не могат да напълнят два сектора точно за този мач. Напротив – ако имаше как и три щяха. Излишно е да напомняме, че срещу значително по-малкия дразнител Монтана имаше около 37 хиляди по трибуните на същия стадион отново във финал. 

Пропагандата преди Вечното дерби обаче е силна и в една посока. Чуха се изказвания от левскари, че щели да купуват и за „Г“. Тук вече изглежда от доста самозабравили се фенове, които със сигурност не искат да попадат там със син шал в деня на мача. Самите твърдения, че хора са изкупували на своя глава по 50 билета за централната трибуна също са доста съмнителни. Не са много тези, които биха извадили близо 2 хиляди лева от джоба си на вятъра. От полицията няма как да позволят фенове с различни клубни пристрастия в „А“ сектор на мач от графата рискови. 

Явно няколкото силни и посетени мача за пръв път от години размътиха представите за реалност на някои хора. Нима забравят, че Левски няма победа над ЦСКА във вече 10 поредни мача? Евентуалният студен душ на финала би бил особено тежък в техния случай. 

Видяно 35 пъти

Автор

Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.

3 коментара

Коментирай
  1. Stoyan Rusev
    Директива не пропаганда! Абе, къде е Стойчо?
  2. Stoyan Rusev
    Страх има ли за 15-ти? Ама честно! То пък честен чорбар има ли :D
  3. Stoyan Rusev
    Ей, оранжево редакторче, а ти какво пропагандираш? Ти писа че Мъри все още е на 16 точки нали? Къде си бе 16 точки? Да не ачстане същото и с десетте мача ;) Ще козеруваш пред сините на 15-ти! Ще има разгром!