Пада забраната за картотекиране на нови футболисти в ЦСКА

0
Станислав Шопов
Официален сайт на ЦСКА

ЦСКА ще може да картотекира новите си попълнения, след като забраната падне до края на тази седмица, научи Nostrabet. „Червена“ България най-после ще може да си отдъхне, защото до сега 31-кратните шампиони нямаха право да използват трансферираните футболисти.

Това стана факт, след като през пролетта бивши играчи, повечето без една записана минута, които са подписали преди 10 години, осъдиха ЦСКА.

До момента столичният гранд се подсили със Станислав Шопов и Лазар Туфегджич, а още през сезона на пожар беше взет защитникът Енес Махмутович. Той така и не успя да дебютира именно заради въпросната забрана.

Очакват се още нови да пристигнат директно на лагера в Австрия до дни. Старши треньорът Саша Илич обяви, че очаква да бъдат привлечени двама, но според запознати до края на лятото ще дойдат още.

Видяно 841 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.