Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Отпадането на ЦСКА боли, но друга битка е по-важна сега

0
ЦСКА Маурисио Гарсес
Lap.bg

ЦСКА загуби с 0:2 от Базел насред Швейцария и така с общ резултат 1:2 напусна европейските клубни турнири. Столичният гранд имаше преднина след първата среща, когато игра много силно, но такива сблъсъци се печелят в два мача и трябва да си концентриран в максимално дълъг период от време. 

Базел показа друго лице на реванша и заслужено се поздрави с успех. За ЦСКА цел „минимум“ е постигната – участие поне в плейофа на турнира, където за трета поредна година се срещна със силен поставен отбор. Два пъти се получи – третият път не. Сега пред 31-кратния шампион на България целите и приоритетите обаче са други. 

На първо място остава строежа на обновения стадион „Българска армия“, който ще промени много ситуацията в клуба. Следващият мач пък ще е срещу един състав, опитващ се да се представи за ЦСКА. Той плаща големи суми да привлича на работа бивши футболисти и ръководители от Борисовата градина, но номерът му няма как да мине. 

Любовта не се купува и половин България трудно дори ще си помисли да погледне към Бистрица. Златотърсачите вече са там, но те и този, който ги доведе, вероятно очакваха да се случи обратният ефект. Вместо да внесат в смут в редиците обаче те сплотиха допълнително ЦСКА – отбор и фенове. Сега предстои най-важната битка – срещу фалша. 

В Борисовата градина не трябва да се правят драми, след като са отпаднали от силен европейски отбор след победа в два мача и минимален негативен резултат 1:2. Горе главите, представянето е достойно. Отборът не бива да рухне в навечерието на точно този мач. 

Видяно 18 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.