Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Отложиха кръга в Премиър лийг заради смъртта на кралицата

0
Елизабет Втора
Снимка: Twitter

Кръгът в Премиър лийг официално е отменен в памет на починалата вчера кралица Елизабет Втора, съобщиха от ръковдството на лигата. „В знак на почит към нейния изключителен живот и принос към нацията и в знак на уважение, този уикенд мачовете от кръга в Премиър лийг са отложени, включително и двубоя в понеделник вечерта“, се казва в официалната позиция.

По-рано днес правителството на Великобритания излезе със специални насоки за десетдневния траур в страната, който започва от днес. Специално бе упоменато, че не се налага отлагане на спортните събития на национално ниво и всяка спортна организация може да вземе самостоятелно решение за това дали планираните събития да бъдат проведени.

По-рано днес клубовете от Премиър лийг се събраха на обща среща, на която е било взето решението за отлагането на кръга.

Видяно 16 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.