Отложиха мача на Григор Димитров заради валежи

0
Григор Димитров
Снимка: Twitter

Първата ракета на България няма да излезе в понеделник вечер на корта в „Ол Ингланд Клъб“. Организаторите на „Уимбълдън“ обявиха, че Гришо и Стив Джонсън ще играят във вторник от 13:00 часа българско време.

Те трябваше да завършат програмата в откриващия ден на Откритото първенство на Великобритания за мъже и жени. Поради две спирания за около час графикът трябваше да търпи размествания и в крайна сметка срещата беше отложена.

Същото се случи и с мача на Виктория Томова с Даря Савил. Двете също ще играят във вторник по обяд. Вики е в търсене на втората си победа в турнир от сериите Голям шлем, като първата е именно на „свещената трева“ през 2018 година.

Григор пък ще се опита да се възползва от отсъствието на тенисисти от Русия, което поотслаби конкуренцията за тазгодишното издание на „Уимбълдън“.

Видяно 16 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.