BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

От УЕФА ни предложиха да отложим мача с Грузия

0
Кирил Десподов България национали
Lap.bg

Представителите на УЕФА в Тбилиси (Грузия) са предложили на ръководителите на родната делегация да двубоят срещу Грузия от Лига на нациите да не се играе в неделя вечер.

Причината е тежката катастрофа между автобусите на нашите футболист, след която сериозно пострада Тодор Неделев. Те извозваха националите от летището към хотела.

Временния национален селекционер Георги Иванов обаче е на мнение, че мач трябва да има. И най-вероятно така ще бъде. Гонзо явно не отчита психическото влияние на инцидента.

Неделев е претърпял успешна операция през нощта и поне една седмица ще остане под лекарско наблюдение в Тбилиси.

Халфът е седял заедно с Кирил Десподов на последната седалка на първия автобус. Нападателят на Лудогорец обаче видял в последния момент приближаващия с бясна скорост втори рейс и успял да се хване. А Неделев не го е направил и си е ударил тежко главата. Освен това и парчета от счупените прозорци са стигнали до него.

Видяно 39 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.