От Лудогорец излязоха с официална позиция за Левски

0
Левски
Снимка: lap.bg

В медийното пространство се появиха информации, ПФК Лудогорец иска отлагане на мача с Левски от VI кръг на efbet Лига. Разградчани публикуваха позицията си, в която заявяват, че все още не са изразили подобни намерения.

„На този етап спортно-техническият щаб и ръководството на клуба не са обсъждали подобна идея. В случай на необходимост ПФК Лудогорец ще спази добрите практики и първо ще потърси разговор с ПФК Левски и БФС“, пишат от Делиормана. 

„До въпросния мач с Левски има достатъчно време и към днешна дата не виждаме необходимост от искане за промени в програмата на първенството“, дописаха на официалния сайт „орлите“. 

През годините се превърна в практика те да отлагат шампионатните си срещи и след това да ги изиграват на по-късен етап, след месеци. 

Видяно 5 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.