Основната цел пред Левски за лятото е ясна

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов има една основна цел за лятната селекция – привличането на дефанзивен халф през лятото. Специалистът иска да намери играч, който да се справя добре в дефанзивен, но и в офанзивен план. Мъри дори вече е набелязал няколко имена и ги е дал на шефовете на „Герена“.

Стоилов иска е да разполага с футболист, който да може да изнася топката и да осъществява прехода от защита в нападение. В същото време той трябва да се справя умело със спирането на атаките на съперника. Именно такъв бе Даниел Боримиров в състава на Мъри, който написа „Синята приказка“.

В Левски вече набелязаха за тази зона Пиер Зебли от Царско село. Африканецът е безкомпромисен в дефанзивен план, но не се справя толкова успешно в атаките. Затова Стоилов иска по-креативен играч. В момента Левски разполага в средата на терена с Филип Кръстев и Андриан Краев. Първият е под наем на „Герена“, а в момента ръководството преговаря за задържането му и за следващия сезон.

Левски търси и краен защитник, както и типичен централен нападател.


Видяно 26 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.