Основен играч отпадна от националния тим

0
Ясен Петров
Снимка: lap.bg

Ясен Петров реши възникнал проблем в държавния тим преди мачовете от световните квалификации с Литва на 9 октомври и Северна Ирландия – на 12 октомври.

Селекционерът повика спешно в състава вратаря на Арда (Кърджали) Иван Караджов. Причината е, че титулярният страж Георги Георгиев получи контузия и отпадна за двете срещи. Георгиев пострада в края на мача на неговия Черно море с Пирин в Благоевград.

Останалите двама вратари на „лъвовете“ са Мартин Луков и Светослав Вуцов. Очаква се Луков да пази във Вилнюс и евентуално срещу ирландците в София.

Двубоите за България са важни, тъй като могат да ни поставят в по-висока урна за следващия квалификационен цикъл. В момента Италия е лидер в нашата група с 14 точки от 6 мача. Следват Швейцария с 8 пункта от 4 мача, България – 5 точки от 5 срещи, и Северна Ирландия 5 точки от 4 двубоя. На дъното е Литва без спечелена точка.  

Видяно 28 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.