Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Още по-строги мерки за феновете на Висшата лига

0
Англия фенове
Twitter

Отборите от Висшата лига решиха с единодушие, че всеки зрител, който използва факла или нахлуе на терена, ще бъдат наказани с минимум една година забрана за посещение на спортни събития.

„Наказанието може да се приложи и на родители, които придружават децата си, които са се провинили“, обявиха след срещата на клубовете. 

„Всеки трябва да може да се чувства сигурен и да се наслаждава на мача. Категорични сме, че инцидентите, които видяхме миналия сезон, трябва да спрат“, коментира Ричард Мастерс, шеф на първенството. 

„Ако не вземем колективни и трайни мерки, ще бъде само въпрос на време някой да бъде сериозно ранен или нещо по-лошо“, добави той.

В края на миналия сезон имаше нахлуване на терена след баража за влизане във Висшата лига между Нотингам Форест и Шефилд Юнайтед.

Видяно 11 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.