Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Още един българин влиза в щаба на Кръстаич

0
Младен Кръстаич
Снимка: lap.bg

Промените в националния отбор по футбол на България продължават с пълна сила. Поредното ново лице в изцяло обновения треньорски щаб, начело на който е селекционерът Младен Кръстаич, се казва Светлин Спасов. Той ще отговаря за кондиционното състояние на футболистите.

Спасов разполага с богат опит на тази позиция, след като през последните години работи в редица отбори у нас. Сред тях са Арда, ЦСКА 1948 и Локомвотив (Сф), а понастоящем помага на Красимир Петров в Пирин. Бившият футболист на Литекс и Нефтохимик бе заедно с Красимир Балъков в настоящия лидер на шампионата, а преди това бе в Кърджали по покана на Елин Топузаков.

Спасов става вторият българин след Иван Иванов, който ще асистира на Кръстаич. Подобно на Иванов се очаква и Спасов да съвместява работата си с тази при „орлетата“. Останалите в щаба са Стефан Янкович, Неманя Милинчич и Дарко Божович, който е треньор на вратарите.

Новият кондиционен треньор на националите ще започне работа на 18 септември, когато Кръстаич ще събере трикольорите на лагер в Разград за последните мачове в Лига на нациите срещу Гибралтар и Северна Македония.


Видяно 21 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.