BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Орландо Меджик с първи избор в Драфта на НБА

0
нба орландо меджик

Отборът на Орландо Меджик ще има правото да избира първи в тазгодишния Драфт на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада. Това отреди тегленето на лотарията вчера, а по предварителни изчисления Орландо имаше 14% шанс за успех.

За последно „Магьосниците“ имаха право на първи избор през 2004-та, когато избраха центъра Дуайт Хауърд. Това ще бъде общо четвърти път, в които Орландо получава първото място. Първите два случая са непосредствено сред формирането на отбора в началото на ’90-те години на миналия век. През 1992Орландо избират Шакил О’Нийл, а година по-късно крилото Крис Уебър, който оабче бива преотстъпен на Голдън Стейт Уориърс.

Право на втори избор в тазгодишния Драфт ще има Оклахома Сити Тъндър, а Топ 5 се допълва от Хюстън Рокетс, Сакраменто Кингс и Детройт Пистънс.

Видяно 39 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.