BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Организираните фенове на ЦСКА снеха доверието към Гриша Ганчев

0
Сектор Г ЦСКА фенове ултраси
Lap.bg

Голяма част от основните фен фракции на ЦСКА публикуваха своя обединена позиция ден след равенството на „червените“ с Левски. Седмицата в навечерието на Вечното дерби бе маркирана от сътресения в Борисовата градина, тъй като доскорошният старши треньор и легенда на клуба Стойчо Младенов обяви, че подава оставка.

Причината за това бе, че „Екзекутора на Ливъпрул“ не е имал правото да участва в трансферите на „армейците“ и от месец март не е имал никаква комуникация с Гриша Ганчев.

Декларацията е подписана от редица фенклубове на тима – Animals, Оffenders, МC, Оffice boys, Legion, Столична група, Butcher’s Brothers, Армейци Кюстендил, Boys Vidin, Youths Blagoevgrad, Разлог, Чирпанъ, CSKA SOFIA UK, Trapeza Boys.

„Армейци,

Фен клуб Сектор „Г“ е организация, за която през годините интересите на ЦСКА и Северната трибуна са били с приоритет пред абсолютно всичко останало. Както казахме и след първия 1/2-финал със „Славия“ – не сме нито слепи, нито глухи, за това дойде моментът да чуете и нашата позиция.
Ще започнем с далечната вече 2015 г. Гриша Ганчев пое ЦСКА с обещания за светло бъдеще и безоблачни хоризонти. Всеки от вас помни сезонът във „В“ група и това, което последва на финала с „Монтана“. Неслучайно я нарекохме „Купата на нашите мечти“…

Няма да влизаме в детайли и подробности какво последва след това, защото няма да ни стигне нито времето, нито мястото. Ще кажем само, че оценяваме, че емблемата и активите на старото дружество бяха закупени от страна на ръководството. Без този акт идентичността и историята на нашия клуб никога нямаше да бъдат там, където принадлежат – на ст. „Българска армия“. И с това се изчерпва всичко позитивно, което можем да кажем.

Годините минаваха една след друга, а всеки един сезон, сякаш като дежа вю, започваше и завършваше по един и същи начин. Треньорите идваха и си отиваха по абсолютно идентичен тертип – Нестор Ел Маестро, Любо Пенев, Бруно Акрапович, пак Любо Пенев, накрая и Стойчо Младенов. Не остана неопетнена легенда и светла личност, свързана с ЦСКА, която да не падна жертва на вътрешните игрички и интриги от страна на играчи, бившо-настоящи главни скаути, селекционери и гравитиращи около силните на деня субекти. И винаги след като бе свършила вече своята работа – да закрепи имиджово положението на ръководството след поредното уволнение и скандал. Таралежите май не изядоха змиите, а институцията „треньор на ЦСКА“ към днешна дата е тотално обезценена.

Какво да кажем за цялостния модел на управление? Или по-скоро тоталната липса на такъв? Отдел „Маркетинг“ практически не същестува, а всеки един от вас знае какво усилие коства да си закупиш официален артикул на клуба преди началото на всеки сезон. Отдел „Връзки с обществеността“ и начинът, по който клубът неглижира комуникационните си канали със своя предполагаем най-голям актив – публиката, води до липса на обратна връзка и всякаква представа за актуалните настроения и тенденции сред червената общност. Таблото на Армията не работи защото…няма кой да го включи. Лекари в клуба няма. За школата не искаме и да отваряме темата. На почти всички нива цари един повсеместен хаос.

Безспорен факт е, че това ръководство получи най-големия картбланш и кредит на доверие, които управленско тяло е получавало в историята на ЦСКА от страна на феновете. Но към днешна дата резултатите, които виждаме насреща, са отчайващи. И, моля ви, „заплатите се плащат навреме“ е абсолютно нормален процес в отношенията между всеки един работодател и неговите подчинени, а не грандиозно постижение.
Както и не можем да приемем, че второто място е цел за ЦСКА, а да се борим за титла е „големеене“.

Считано от днес, нашият праг на търпение към аматьорщината  в ЦСКА е преминат. Няма да толерираме повече нито ден такъв начин на управление на любимия ни клуб и официално снемаме доверието си в настоящото ръководство. Ако и оттук натaтък няма промяна към по-добро, запазваме правото си на последващи действия и крути мерки в името единствено и само на най-важното нещо в нашия живот – ЦСКА СОФИЯ!“

Видяно 33 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.