Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Оперираха капитана на Лудогорец

0
Антон Недялков
Снимка: lap.bg

Известният португалски лекар – професор Ешпегейра Мендеш, оперира Антон Недялков днес сутринта. Хирургическата интервенция беше извършена в болница „Санта Мария“ в Порто. Капитанът на десеткратните шампиони имаше частична нестабилност на синдесмозата на десния глезен и операцията цели стабилизиране на същата с цел избягване на хроничен проблем в бъдеще.

Заради травмата от гостуването на Мидтиланд в Лига Европа през септември Недялков е извън игра до момента. Възстановяването на капитана на „орлите“ ще продължи два месеца, което означава, че той ще поднови пълноценни тренировки в началото на другата година, когато тимът започва зимна подготовка. 

Ешпегейра Мендеш е утвърден специалист по спортна медицина, ортопедия и травматология. В клиниката си в Порто той е лекувал куп светила на световния футбол като Кристиано Роналдо, Лионел Меси, Върджил ван Дайк, Робин ван Перси и други.

Видяно 26 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.