Олександър Усик ще наблюдава Фюри – Чисора 3 на живо

0
Олександър Усик
Снимка: DAZN

Световният шампион на WBA, WBO и IBF в тежка категория – Олександър Усик, ще бъде в Лондон следващата събота, за да наблюдава на живоизцяло британската среща между Тайсън Фюри и Дерек Чисора. Фюри, който е световен шампион на WBC, ще се изправи срещу добре познатия си сънародник за трети път на 3-ти декември в „Уембли Арена“. Фюри победи Чисора в първите им две срещи през 2011-та и 2014-та.

Присъствието на Усик ще е интересен нюанс от британската битка, тъй акто при победа над Чисора, Фюри може да извика украинеца на ринга и двамата да оповестят евентуален техен двубой, в който ще бъдат заложени всичките световни титли. Усик и Фюри трябваше да се бият ведна след мача между Антъни Джошуа и „Усика“, но „Кралят на циганите“ предложи двубой на Джошуа, който за пореден път не се осъществи.

Видяно 53 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.