BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Официално: Ралф Рангник си тръгна от Манчестър Юнайтед

0
Ралф Рангник
Снимка: Twitter

Временният мениджър на Манчестър Юнайтед Ралф Рангник приключи ангажимента си към клуба и вече не е част от него. Той отказа да стане консултант при „червените дяволи“ и започва работа като селекционер на Австрия. Ерик тен Хаг пък е следващият мениджър на Манчестър Юнайтед.

“Благодарим на Ралф Рангник за всички усилия, които положи като временен мениджър в последните шест месеца. Разделяме се по взаимно съгласие. Той вече ще може да се съсредоточи изцяло върху задълженията си като национален селекционер на Австрия”, написаха от Манчестър Юнайтед.

Рангник застана начело на Юнайтед в началото на декември след уволнението на Оле Гунар Солскяер. Под негово ръководство обаче отборът не се представи на ниво и остана извън топ 4 в Англия.

Видяно 24 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.