Най-новият букмейкър е вече в БългарияСпорт Бонус: 30лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ + до 300лв Нов Клиент
ВХОД
РЕГИСТРАЦИЯ

Очакват втория бразилец на „Герена“

0
Левски
Снимка: lap.bg

Очакваният трети зимен трансфер в Левски ще бъде реализиран в близките дни. След като вече си гарантираха услугите на бразилеца Цунами и шведа Ноа Сонко Сундебрг, „сините“ вече са съвсем близо до подписване на контракт с втори бразилец – нападателя Велтон.

Той вече се е разбрал да разтрогне договора си с Ботафого-ПБ, откъдето на „Герена“ дойде и Цунами. Дори според публикации на бразилската преса, Велтон и още няколко футболисти, които са имали договори с въпросния клуб до лятото, вече са ги прекратили.

Вероятната причина за това е, че Ботафого-ПБ си е осигурил услугите на халф и двама нападатели. 24-годишният Велтон Фелипе Парагуа де Мело е роден на 6 август 1997 година. През изминалия сезон той изигра 26 шампионатни двубоя за Ботафого-ПБ, в който вкара 5 гола.

Велтон ще засили конкуренцията в атаката на Левски, където Станимир Стоилов разполага с Билал Бари, Здравко Димитров, Марин Петков и Мартин Петков.Видяно 28 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.