BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Обявиха кога пускат билетите за финала ЦСКА – Левски

0
цска левски
Снимка: lap.bg

Вторник от 10:00 часа ще започне продажбата на билетите за финала на SESAME Купа на България между ЦСКА и Левски. Цената на талоните ще бъде между 15 и 35 лева, а не както първоначално беше обявено 15 и 25 лева.

Те ще са налични онлайн на Eventim.bg, както и на касите на компанията и в партньорската мрежа – бензиностанции OMV, Orange, Technopolis и Български пощи.

Футболните фенове ще имат възможност да закупуват билети и от каси на стадион „Българска армия“ и стадион „Георги Аспарухов“, като ЦСКА и Левски допълнително ще уведомят своите привърженици за работното време на обектите.

Привържениците на ЦСКА ще бъдат настанени в секторите „А“ и „Г“, а трибуните „В“ и „Б“ на „Васил Левски“ ще са за тези на Левски. Блокове 16, 17,18 ,34, 35 и 36 пък ще бъдат буферни зони.

Очаква се без тях всички останали места на националния стадион да бъдат заети от феновете, след като такъв финал не е имало от 17 години.

Видяно 45 пъти

Автор

Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.
Коментирай

Няма коментари.