Обявиха голяма новина за Лео Меси

0 коментара
Лионел Меси
Снимка: Twitter

Барселона и Лионел Меси постигнаха принципно съгласие за подписване на нов договор. Двете страни ще подпишат 5-годишно споразумение. Въпреки че преди известно време се появиха съобщения за намерението на Барса да подпише с Меси договор за 2 години, сега е постигнато съгласие за по-дълго сътрудничество.

Аржентинецът смята, че има сили да играе на най-високо ниво още 5 години, а клубът споделя това мнение, пише Diario Sport.

Меси се е съгласил да намали заплатата си с 50%. Той е приел условията, поставени от Барселона, тъй като разбира, че клубът преминава през трудни времена и смята, че е трябва да даде пример на съотборниците си. По време на преговорите парите никога те са стояли на дневен ред.

Самите преговорите са в много напреднал стадий и адвокатите и консултантите на Барселона в момента уточняват последните детайли на споразумението.

Очаква се каталунският клуб да обяви официално подписването на новия договор на Меси в края на юли.

Превод: Nostrabet


Видяно 15 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков

Петър Недков

Петър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.