Нюкасъл поиска Тер Стеген

0
Марк Андре
Снимка Facebook

Нюкасъл се подготвя за летния трансферен прозорец. Клубът, закупен от саудитците, планира да сключи няколко топ сделки. Финансите няма да са проблем, а единственото притеснение е евентуалното изпадане.

Една от целите на Нюкасъл е вратарят на Барселона Марк-Андре тер Стеген. Според El National английският клуб е готов да плати 55 милиона евро за 29-годишния футболист. Вероятно Нюкасъл ще плати повече, тъй като германецът е приоритетна трансферна цел на ръководството.

Най-трудната част обаче ще бъде да бъде убеден самия вратар. Той е щастлив в Барселона и неведнъж е казвал, че иска да се върне в Германия, след като напусне каталунския клуб.

Нюкасъл ще се опита да го убеди с висока заплата, но няма да е лесно, като се има предвид, че проектът е в процес на изграждане и отборът няма да играе в европейските турнири.

Превод: Nostrabet


Видяно 15 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.