Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Новото попълнение на Лудогорец готов за Суперкупата

0
аслак фон витри
ludogorec.com

Лудогорец предстви последното си ново попълнение Аслак фон Витри, който пристиа от нидерландския АЗ Алкмаар. Спортният директор на „орлите“ Георги Караманджуков връчи тениска на отбора на 26-годишния норвежец, след което двамата позираха, а играчът отговори на няколко въпроса на медиите.

„За пръв път съм в България, но всичко изглежда добре. Впечатлен съм от това, което видях от клуба и от хората“, сподели Витри.

„Не съм чувал за Левски, но ми казаха, че е един от топ отборите тук. Аз съм на 100% готов за игра, ако треньорът реши да разчита на мен утре, то той може да разчита на мен. Лудогорец е силно име за Европа, редовен участник в групите на Лига Европа, три пъти в елиминационната фаза, многократен шампион на страната.

„Аз идвам от Швеция, където дербитата се играят пред 50 000 души, така че 20 или 30 хиляди няма да са проблем за мен“, добави скандинавецът.

Видяно 12 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.